چکیده مطلب
انتخاب انجمن معماری مرکز جهاد دانشگاهی تبریز بعنوان انجمن برگزیده دوازدهمین جشنواره ملی حرکت
چهارشنبه چهارم اردیبهشت دوازدهمین دوره جشنواره ملی حرکت در دانشگاه تبریز با تقدیر از برگزیدگان به کار خود پایان داد، انجمن علمی معماری و شهرسازی، مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی تبریز نیز موفق به اخذ لوح انجمن برگزیده این جشنواره گردید. دکتر رضا صبوری نوجه دهی، مدرس دانشگاه، پژوهشگر معماری دوران تاریخی و اسلامی، مولف […]
مشروح مطلب
چهارشنبه چهارم اردیبهشت دوازدهمین دوره جشنواره ملی حرکت در دانشگاه تبریز با تقدیر از برگزیدگان به کار خود پایان داد، انجمن علمی معماری و شهرسازی، مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی تبریز نیز موفق به اخذ لوح انجمن برگزیده این جشنواره گردید.
دکتر رضا صبوری نوجه دهی، مدرس دانشگاه، پژوهشگر معماری دوران تاریخی و اسلامی، مولف کتاب و مقالات تخصصی در ارتباط با باستانشناسی، هنر و معماری و استاد مشاور انجمن علمی معماری و شهرسازی، مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی تبریز در گفتگویی پیرامون برگزاری دوازدهمین دوره جشنواره ملی حرکت گفت :
بطور کلی جشنواره های محیط دانشگاهی نماد بارز همدلی و همکاری دانشجویان برای انجام کارهای علمی و تحقیقاتی هستند. در این بین جشنواره ملی حرکت ویژه انجمن های علمی دانشجویی است، و همانطور که مستحضر هستید در هر واحد دانشگاهی می توان به تعداد رشته های موجود انجمن علمی مختص رشته های درسی ایجاد نمود که البته بستگی به ظرفیت گروهها و میزان فعالیت اساتید و دانشجویان هر رشته دارد. این جشنواره با تاکید برهم افزایی، تکثیر ایدههای خلاق، ایجاد انگیزه و نشاط در بین دانشجویان برگزار میشود و دانشجویان دراین جشنواره تلاش میکنند تا مبنا و مبدا حرکتی نوین برای سازماندهی فعالیتهای علمی دانشجویی باشند. تردیدی نیست که برگزاری منظم و مداوم چنین جشنواره هایی ضمن ایجاد محیطی با نشاط در بین دانشجویان فضای مناسبی نیز برای تعامل گروههای دانشجویی دانشگاههای مختلف می باشد.
امسال دوازدهمین دوره جشنواره ملی حرکت برگزار گردید و این بدان معناست که با گذشت دوره های مختلف، فرایند جشنواره بمراتب بیشتر در بین دانشگاه ها و انجمن های علمی دانشجویی شناخته شده است. امسال نیز در جشنواره دوازدهم استقبال خوبی از جشنواره به عمل آمد بیش از هفتاد انجمن علمی از دانشگاهای داخلی و همچنین از طرف اتحادیه دانشگاههای قفقاز و گروههای دانشجویی از دانشگاههای ترکیه نیز در این جشنواره حضور یافته و مشارکت نمودند. که نشانگر استقبال شایان توجه مجامع دانشگاهی از این رویداد است.
استاد مشاور انجمن معماری جهاد دانشگاهی تبریز همچنین افزود
اینجانب بعنوان مدرس دانشگاه جامع علمی کاربردی مرکز جهاد دانشگاهی تبریز، از مهرماه 1397 بعنوان استاد مشاور انجمن علمی معماری و شهرسازی در خدمت دانشگاه و دانشجویان عزیز مرکز می باشم. انجمن معماری مرکز جهاد دانشگاهی از ظرفیتهای بالایی برخوردار است و در طی ماههای اخیر نیز با افزایش فعالیتهای خود روند روبه رشدی داشته است. اما با اینحال ضعف اطلاع رسانی و تاخیر در اعلام برنامه ها یکی از عواملی بود که باعث گردید انجمن معماری مرکز جهاددانشگاهی نتواند با تمام ظرفیتهای دانشجویی و تولیدات علمی و محصولات فرهنگی و هنری خود در جشنواره حاضر شود.
همانطور که گفتم ما به دلیل تاخیر اطلاع رسانی و زمان کم برای آمادگی با بخش کمی از ظرفیتهای خود وارد جشنواره شدیم. اما با اینحال آثار ما به اذعان سایر گروهها و بازدیدکنندگان قابل توجه و تحسین برانگیز بود، انواع ماکت های معماری، انواع طرح ها، پلان، سایت پلان، فضاهای ساختمانی، مدیریت اکوسیستم شهری، و همچنین طراحی های هنری و گرافیکی، صنایع دستی هنری با ظرفیت تجاری سازی و برند سازی در زمینه کاشی و گچ، فصلنامه های علمی تخصصی خشت اول و نقشمایه از جمله آثار انجمن معماری و شهرسازی جهاد دانشگاهی تبریز بود که در این جشنواره ارایه گردید.
علیرغم کاستی هایی که اغلب به دلیل دیر خبردار شدن ما ایجاد گردیده بود اما در نهایت با حمایت بیدریغ ریاست مرکز خانم مهندس نوروزی و همراهی و همدلی همکاران و دانشجویان مرکز، در نهایت در روز پایانی جشنواره و در مراسم اختتامیه آن انجمن علمی معماری و شهرسازی مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی تبریز جزو برگزیدگان جشنواره بود و از این بابت لوح یادمانی نیز دریافت نمود.
مطالب مشابه : مصاحبه دکتر رضا صبوری با خبرگزاری آنا
آخرین نظرات